Onze passie ligt in het inspireren, verbinden en activeren van mensen.

Dovinci

Extreme Sports Biking
Waarom zou je voor Dovinci kiezen?

Je kunt Dovinci inschakelen voor diverse evenementen, zoals klantendagen, leveranciersbijeenkomsten, personeelsfeesten, sportevenementen en productlanceringen. Onze passie ligt in het inspireren, verbinden en activeren van mensen. We streven ernaar projecten uit te voeren die bijdragen aan werk- of levensgeluk en een mooie, duurzame wereld voor iedereen.

Naast evenementenorganisatie bieden we ook marketingadvies en actiegerichte marketing- en communicatieplannen. We werken hierbij samen met andere organisaties zoals reclamebureaus uit heel Nederland.

Snowboarding
Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap wordt verspreid en je merk wordt versterkt.

We begrijpen het belang van PR en mediawaarde en werken eraan om jouw evenementen de juiste aandacht en exposure te geven, zodat jouw boodschap wordt verspreid en je merk wordt versterkt.

Laat ons je evenementen organiseren, je marketingstrategie versterken en jouw merk in de schijnwerpers zetten.

Bij Dovinci werken we samen met jou om jouw doelen te bereiken en een blijvende impact te creëren.

Ervaar de passie

Wij zorgen voor een onvergetelijk event.

share the passion

Wat zeggen klanten over ons?

Met Dorien werken is door haar enthousiasme een feestje op zich. Ze heeft ons vaak bijgestaan bij Events van Ter Steege in beweging. Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en brengt net die persoonlijke touch aan die een Event tot een onvergetelijke herinnering maakt.

Rieneke Leusink

Voor het jaarlijks sportevenement Tandje erbij met Boele van Heutink Groep heeft Dorien geholpen bij het organiseren van de kick-off, de clinics en het regelen van professionele trainers. Het enthousiasme en de expertise van Dorien waren duidelijk merkbaar in elke fase van het evenement. Dankzij haar inzet en betrokkenheid konden we sportieve evenementen van hoge kwaliteit organiseren waar iedereen van heeft genoten.

Roos Falkenborg

“In de aanloop naar en tijdens de Biokennisweek 2022 verzorgde Dorien (in nauwe samenwerking met het communicatie team van Bionext) de communicatie strategie voor dit belangrijke hoogtepunt van de biologische sector. Dorien zorgde voor sterke en relevante content voor de verschillende communicatie uitingen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde week en waren niet alleen zeer gelukkig met de kwaliteit van haar werk en haar inzet maar ook onder de indruk van haar positieve houding en collegialiteit. Wij wensen Dorien het allerbeste en hopen dat onze wegen in de toekomst zullen kruisen’

Michaël Wilde