Heutink

Tandje erbij met Boele

In opdracht van 01events mochten we ter ere van het 100 jarige bestaan van Heutink het sportevenement ‘Tandje erbij met Boele’ organiseren.
De medewerkers van Heutink werkten twaalf weken lang aan hun conditie, energie en voeding onder begeleiding van (oud) topsporters en trainers Maarten Nijland, Glenn ten Berge, Marian Freriks.

De kilometers die ze aflegden werden bijgehouden op Strava en voor iedere afgelegde kilometer doneerde Heutink een geldbedrag aan diverse goede doelen.
Op 8 en 9 juli was het slotevent waarbij 24 uur lang werd gerend, gewandeld en gefietst langs de bouwprojecten van Heutink. Dit bracht ze onder meer naar Amsterdam, Lelystad, Dronten, Almere en Genemuiden. Moe maar voldaan werden de deelnemers op 9 juli onthaalt bij het hoofdkantoor in Genemuiden en werd het opgehaalde eindbedrag bekendgemaakt: €100.000,- . in totaal. Hiervan gaat €35.000,- naar The Plastic Soup Foundation voor de Kinderatlas waarvan Heutink Groep de hoofdsponsor is. Met het bedrag van €7.500,- voor Trees for all sponsort Heutink een bedrijfsbos in Nederland en de bebossing in Ghana. Het resterende bedrag wordt over de- door de medewerkers aangedragen- goede doelen verdeeld, waaronder KIKA, KWF, Villa Pardoes en Stichting Still.

Extreme Sports Jet Skiing
Extreme Sports Jet Skiing
Extreme Sports Jet Skiing