Rijssen-Holten

Sport, bewegen en verbinding

Bij ViaVie Welzijn ben ik betrokken geweest vanuit diverse rollen en projecten:

Als projectleider van het programma “Op je Best” heb ik actief gewerkt aan de integratie van het Lokaal Sportakkoord en het Preventieakkoord. Mijn verantwoordelijkheden omvatten onder andere het beheren van de PR voor Op je Best, zoals het onderhouden van de website, beheren van sociale media en het organiseren van bijeenkomsten. En ook de invulling en aanpak van de thema’s zoals inclusief sporten en bewegen, rookvrije generatie, vitale sportverenigingen.

In mijn rol als verenigingsverbinder breng ik de behoeften van sportverenigingen in kaart om ervoor te zorgen dat ze succesvol kunnen functioneren. Hierbij werk ik nauw samen met de gemeente, sportraad, het regionale en landelijke sportnetwerk en de verenigingen zelf.

Tijdens mijn tijdelijke waarneming als JOGG-regisseur heb ik onderzocht welke gezondheidsthema’s scholen willen aanpakken en hoe het netwerk in de omgeving kan ondersteunen.

Voor het project “Eenzaamheid en Senioren op Eigen kracht” heb ik in samenwerking met het team van ViaVorsa en ouderenwerkers de Vitaliteitsfair in het parkgebouw georganiseerd. Daarnaast heb ik verschillende initiatieven opgezet, zoals “Geluk in ’n Tuk” in samenwerking met het ROC van Twente, “(N)Ice to meet you” en de “Week van de Ontmoeting” in Rijssen-Holten, georganiseerd in samenwerking met coalitiepartners uit het netwerk van één tegen eenzaamheid

Extreme Sports Jet Skiing
Extreme Sports Jet Skiing
Extreme Sports Jet Skiing
Extreme Sports Jet Skiing
Extreme Sports Jet Skiing
Extreme Sports Jet Skiing